# Kun syöt kanankoipia käsin, ota suosiolla silmälasit pois päästä ennen aterioimista. Kananrasvaa on tosi vittumaista putsata linsseistä

# Kun katsot pornoa, tarkasta että ikkunat ovat kiinni. Mikäli kyseinen varotoimi sattuu unohtumaan, varaudu hassuihin katseisiin naapurin keski-ikäiseltä rouvalta. Joka sattuu olemaan tuttavasi äiti.

# Ruuanlaitto uunissa on paljon helpompaa kun uunin muistaa laittaa päälle.

# Kun keität aamupöpperössä kahvia, on syytä tarkastaa että suodatinpussi on paikoillaan. Paljon vähemmän sotkua. Ja kahvissa on paljon vähemmän poroja. Tai muita sorkkaeläimiä. Ja sitä voi juoda.

# Jos omaat kamalan tavan tupakoida, yllämainitussa pöpperössä kannattaa myös tarkistaa että tupakka on oikein päin. Palanut filtteri jättää ikävän sivumaun suuhun.

# Känninen, aamuöinen puhelu exälle/tapailtavalle/säädölle/jotain ei ole hyvä idea. Ikinä. Oikeastaan kannataa jättää puhelin suosilla kotiin jos meinaa "nauttia" alkoholia.

# Siivoamista ei kannata jättää huomiseen. Sama kaava saattaa toistua monena huomisena. Yäk.

# Jos nätti tyttö nauraa sinun vitseille, se ei välttämättä tarkoita että olisit hauska. Hyvällä tuurilla olet vetävän näköinen, ja jotkut naiset luulevat että kiinnostavan miehen jutuille kuuluu nauraa. Noin niin kuin flirttailu mielessä. Todennäköisempää on, että olet vain reppana sääliö, ja naiselle iskee jonkin sortin hoivavietti. Tai nainen on niin hermostunut sinusta, päällekäyvästä narsistista, ettei tiedä miten olla. No. Kaikki sen on saatua.

# (kirjoittaja pidättää oikeuden lisäillä mielivaltaisesti muita nootteja sitä mukaa kun niitä tulee tehtyä)